Oletko jo kokeillut Apteekki Trion etäasiointimahdollisuuksia?

3.5.2021 lähtien Päijät-Sote keskittää koronaviestintänsä uusille verkkosivuilleen. Päivän tilannekuvan mukaan alueen koronatilanne ei ole parantunut useampaan viikkoon.

Apteekki Trio muistuttaa tarjoamistaan mahdollisuuksista etäasiointiin, myös reseptiasioissa. Remomedi-sovelluksen avulla, toimituksen johonkin apteekin noutoautomaateista sopien voit halutessasi välttää apteekkikäynnin kokonaan ja siitä huolimatta saada saman henkilökohtaisen palvelun samalta tutulta henkilökunnalta kuin jos olisit itse paikan päällä.

Tarkemmat ohjeet etäasioinnista Apteekki Triossa tässä.

Apteekissa käyvillä asiakkaillamme on mahdollisuus käsien puhdistamiseen käsidesillä (tai läheisessä yleisö-WC:ssä kädet pesemällä). Lisäksi myymälässä on esillä hygieniaohjeistukset ja tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu. Avara myymälämme suo mahdollisuuden turvavälien pitämiseen. Etenkin ilta-aikaan reseptiasiatkin pääsee usein hoitamaan jonottamatta. Henkilöstömme käyttää kasvomaskeja, ja suosittelemme maskin käyttöä kaikille muillekin yli 12-vuotiaille, jotka voivat sitä terveydentilan estämättä käyttää. Tarvittaessa saat henkilökunnaltamme maskin apteekissa/kauppakeskuksessa asioinnin ajaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Apteekki Trioon, joko paikan päälle tai etänä!

0
Feed