ETÄASIOINTI APTEEKKI TRIOSSA

Odotamme innolla verkkoapteekkimme aukeamista syksyn 2022 aikana. Verkkoapteekista löydät koko tuotevalikoimamme ja huikeat vapaakaupan tuotteiden tarjoukset. Lääkkeiden verkkomyyntiin liittyy tiettyjä rajoituksia, mutta niistä kerromme aina tilauksen yhteydessä erikseen. Verkkoapteekissa sinua palvelevat apteekin tutut farmaseutit ja proviisorit. Tiedotamme lisää heti, kun verkkoapteekki on avattu.

Korona-aikana tilaaminen puhelimitse on mahdollista poikkeustilanteissa. Tällöin et kuitenkaan voi asioida toisen puolesta. Maksaminen tapahtuu joko apteekissa tai maksukortilla kotiinkuljetuksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksesta (5 km säteellä apteekista) veloitamme 5 €, yli 5 kilometrin säteellä apteekista (kuntarajojen sisäpuolella) 10 €.

Mahdollisissa kysymyksissä auttaa Apteekki Trio, puh. (03) 884 210. Meiltä voit kysyä myös...

  • pikatoimituksista kotiin tai noutoautomaatteihin K-Supermarket Hyppyrissä (ma-la 7-22, su 9-22) ja S-market Ankkurissa (ma-pe 7-23, la 8-23, su 9-23)
  • toimituksesta apteekin drive-in-pisteeseen Trion lastauslaiturilla A (Vapaudenkatu 17, seinällä apteekin noutopistekyltti)
  • toimituksesta Trion pysäköintihallin A-osaan (apteekin kylteillä varustetulta hissiltä)
  • henkilökohtaisesta asiointiajasta apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.
0
Feed