Apteekki Trio

Aleksanterinkatu 18, LAHTI
 03 884 210

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |  su suljettu

* poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio

* noutoautomaatit käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella

Meiltä myös kotiinkuljetukset 

ja toimitus noutoautomaatteihin

 • 15/09/2020
  ETÄASIOINTI APTEEKKI TRIOSSA

  Apteekki Trion tutut farmaseutit palvelevat kauppakeskus Trion pohjakerroksessa sijaitsevan myymälän lisäksi myös kännykässäsi.


  Miten teen tilauksen apteekista ja minne tuotteet toimitetaan?

  1. Lataa puhelimeesi ilmainen Remomedi-sovellus App Storesta tai Google Playstä.

  2. Tilaa ja maksa tuotteet soittamalla Remomedi-sovelluksesta Apteekki Trioon.
  3. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa.
  4. Nouda ostoksesi noutoautomaatista. Toimitus automaattiin on maksuton.


  Apteekki Trion noutoautomaatteja on neljä:
  * Kauppakeskus Triossa (käytettävissä ma-pe 8–21, la 8–18, su 11–18)
  * K-Citymarket Paavolassa (joka päivä 8-22)
  * S-market Ankkurissa (ma-pe 7-23, la 8-23, su 9-23)
  * S-market Jalkarannassa (ma-pe 7-22, la 8–22, su 10–22)


  Edellä kuvatut vaiheet on kuvattu myös videossa, jonka näet tästä.


  Miksi Remomedi-sovellus ja noutoautomaatit?

  * Tuttu apteekin henkilökunta palvelee sinua henkilökohtaisesti, aivan kuin olisit apteekissa.

  * Voit tilata myös reseptilääkkeitä; vahvalla tunnistautumisella varmistetaan, että juuri sinä olet asioimassa.

  * Voit asioida myös toisen henkilön puolesta. Voit antaa tai pyytää suomi.fi/valtuudet-osoitteessa sähköisiä valtuuksia apteekkiasioiden hoitamiseen.

  * Voit maksaa ostokset maksukortilla, minkä jälkeen ne voidaan toimittaa noutoautomaatteihin ilman, että sinun tarvitsee käydä ja/tai jonottaa apteekissa.

  * Remomedi-sovelluksella voit myös jättää apteekkiin soittopyynnön, ja apteekista soitetaan sinulle takaisin toivomanasi ajankohtana.

  * Jos koet jonkin apteekkiasian hoidon kiusalliseksi, asioimalla Remomedi-sovelluksella apteekin takatilassa työskentelevän farmaseutin kanssa ja sopimalla toimituksesta noutoautomaattiin hoidat arkaluontoisimmatkin asiat sujuvasti ja luottamuksellisesti.

  * Remomedi-sovelluksen lataus ja käyttö on maksutonta, samoin kuin toimitus noutoautomaatteihin.

  * Noutoautomaatit ovat käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella (ks. automaattien käyttöajat edeltä), esim. sunnuntaisin.

  * Voit yhdistää apteekkiasioinnin ruokakaupassa käyntiin.

  * Nopea toimitus: kun teet tilauksen arkena (ma-pe) ennen klo 14, tuotteet voidaan toimittaa noutoautomaatteihin jo saman illan aikana.

  * Remomedi-tilauksella voit halutessasi nopeuttaa apteekkiasiointia myös silloin, kun noudat ostokset apteekista. Maksetut tuotteet voidaan tällöin pakata valmiiksi noutoa varten.


  Muut etäasiointivaihtoehtomme:

  Korona-aikana poikkeuksellisesti myös tilaus normaalilla puhelinsoitolla, ilman Remomedi-sovellusta, on edelleen mahdollista. Tällöin et kuitenkaan voi asioida toisen puolesta. Maksaminen tapahtuu joko apteekissa tai maksukortilla kotiinkuljetuksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksesta (5 km säteellä apteekista) veloitamme 5 €.


  Mahdollisissa kysymyksissä auttaa Apteekki Trio, puh. (03) 884 210. Meiltä voit kysyä myös pikatoimituksista kotiin tai noutoautomaatteihin, MobilePay-maksamisesta, toimituksesta apteekin drive-in -pisteeseen Trion lastauslaiturilla A, tai henkilökohtaisesta asiointiajasta apteekin aukioloaikojen ulkopuolella. 

  Lue lisää
 • 18/08/2020
  Remomedi - apteekkiasiointi etänä

  Lataamalla maksuttoman Remomedi-sovelluksen pystyt nyt asioimaan apteekissamme etänä ja sopimaan toimituksesta mm. uusiin noutoautomaatteihimme, joita on neljä:

  1) Kauppakeskus Triossa (käytettävissä ma-pe 8–21, la 8–18, su 11–18)
  2) K-Citymarket Paavolassa (joka päivä 8-22)
  3) S-market Ankkurissa (ma-pe 7-23, la 8-23, su 9-23)
  4) S-market Jalkarannassa (ma-pe 7-22, la 8–22, su 10–22)  Lue lisää
 • 25/06/2020
  Superhelle voi vähentää lääkkeen tehoa

  Lisätietoa aiheesta löydät täältä.

  Lue lisää
 • 24/06/2020
  KESÄN AUKIOLOAJAT

  Ma-Pe klo 9-19

  La klo 9-16

  Su suljettu

  Lue lisää
 • 14/05/2020
  APTEEKKI TIEDOTTAA

  Hengityssuojaimet ja maskit

  Lue lisää
 • 14/04/2020
  Oletko jo tutustunut apteekkimme kotiinkuljetus-, tilaa & nouda - tai drive-in -palveluihin?

  Oletko jo tutustunut apteekkimme kotiinkuljetus-, tilaa & nouda - tai drive-in -palveluihin?

  Lue lisää
 • 02/04/2020
  APTEEKKI TRION ASIOINTIOHJEET KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILAN AIKANA

  Asioidessasi itse apteekissa:

  • Pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Reseptipisteisiimme ja kassoille on asennettu pisarasuojat pisaratartuntojen ehkäisemiseksi.
  • Voit nopeuttaa apteekkikäyntiä tilaamalla lääkkeet ja muut tuotteet etukäteen puhelimitse numerosta (03) 884 210. Halutessasi voimme toimittaa ostokset jopa autoosi pysäköintihallin A-osassa. Huomaathan, että reseptilääkkeiden tapauksessa voit puhelimitse hankkia vain omia lääkkeitäsi, eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista.
  • Maksu mieluiten maksukortilla (tai MobilePayllä).
  • Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.


  Pyytäessäsi apua lähipiiriltä:

  • Reseptilääkkeen noutamiseen on kaksi tapaa:
  1. Asiointi Kela-kortilla tai potilasohjeella. Toinen henkilö voi hakea reseptilääkkeesi apteekista, jos annat hänelle Kela-korttisi tai potilasohjeesi. Hakijan pitää tietää myös lääkkeen nimi.
  2. Suomi.fi-valtuutus. Jos haluat valtuuttaa toisen henkilön hakemaanreseptilääkkeesi, tee apteekkiasiointi-valtuutus Suomi.fi-verkkopalvelussa. Kerro hakijalle myös henkilötunnuksesi sekä tarvitsemasi lääkkeen nimi. Hakija tarvitsee mukaansa vain oman henkilöllisyystodistuksensa.
  • Voit nopeuttaa apteekkikäyntiä tilaamalla lääkkeet ja muut tuotteet etukäteen puhelimitse numerosta (03) 884 210. Halutessasi voimme toimittaa ostokset jopa autoon pysäköintihallin A-osassa. Reseptilääkkeiden tapauksessa voit puhelimitse hankkia vain omia lääkkeitäsi, eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista. Kerro apteekkiin, kuka noutaa lääkkeet puolestasi.
  • Maksu mieluiten maksukortilla (tai MobilePayllä).


  Kotiinkuljetus:

  • Jos et voi tulla apteekkiin itse eikä avun pyytäminen lähipiiriltä ole mahdollista, voit tilata kotiinkuljetuksen apteekin numerosta (03) 884 210. Kotiinkuljetuksen hinta alk. 5 €/kerta. Reseptilääkkeiden tapauksessa puhelimitse voi hankkia vain omia lääkkeitä eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista.
  • Varaa Kela-kortti käden ulottuville.
  • Maksu mieluiten maksukortilla tai MobilePayllä.


  Soitto apteekkiin, puh. (03) 884 210

  Voit aina soittaa apteekkiin ja kysyä, jos sinulla on mitä tahansa apteekkiasiointiin liittyvää kysyttävää. Apteekin ajantasaiset aukioloajat löydät kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi. Apteekkimme on avara, joten turvavälin pitäminen onnistuu hyvin, ja meillä joutuu harvoin jonottamaan. Puhelimitse voit kuitenkin halutessasi kysyä lisää rauhallisimmista asiointiajankohdista, tai jopa varata oman ajan normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle. 


  Olemme täällä Sinua varten!

  t. Apteekki Trion henkilökunta

  Lue lisää
 • 26/03/2020
  Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

  Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

  Reseptilääkkeitä hankittaessa puolesta asioivalla pitää olla mukanaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Suomi.fi-palvelussa voi tehdä myös puolesta asioinnin valtuutuksen.

  Meidät tavoittaa apteekin aukioloaikoina puhelimitse, puh. 03 - 884 210. Voimme tarvittaessa sopia myös kotiinkuljetuksesta.

  Lue lisää
 • 21/03/2020
  Maanantaista 23.3. lähtien suljemme arkisin (ma-pe) klo 19.00

  Maanantaista 23.3. lähtien suljemme arkisin (ma-pe) klo 19.00

  Lue lisää
 • 19/03/2020
  ​Apteekki Trio palvelee koronaviruksen aikana mahdollisimman normaalisti

  Apteekki Trio palvelee koronaviruksen aikana mahdollisimman normaalisti. Ajankohtaiset tiedot apteekkimme toiminnasta löytyvät Facebookista tai kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi.

  Pyrimme usein eri toimenpitein välttämään sekä asiakkaiden että henkilökunnan mahdollista koronavirustartuntaa. Olemme mm. tehostaneet käsien ja pintojen puhdistusta entisestään, suosimme kortti-/etämaksua,  pyrimme ripeällä palvelulla lyhentämään apteekissa asiointiaikaa, ja avara myymälätilamme suo mahdollisuuden välin pitämiseen muihin liiketilassa oleviin henkilöihin.

  Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

  Reseptilääkkeitä hankittaessa puolesta asioivalla pitää olla mukanaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Suomi.fi-palvelussa voi tehdä myös puolesta asioinnin valtuutuksen.

  Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse, puh. 03 - 884 210. Teemme kaikkemme varmistaaksemme lääkehuollon toimivuuden omalla alueellamme myös tänä poikkeuksellisen haastavana aikana.


  Pidetään toisistamme huolta!


  Apteekkari Marianne Franck ja koko Apteekki Trion henkilökunta

  Lue lisää
 • 05/03/2020
  Uusin uutiskirje on ilmestynyt!

  Apteekki Trion kuukausittain ilmestyvä
  sähköinen uutiskirje on lähetetty sen tilanneille. Voit tutustua siihen tästä
  ja halutessasi tilata sen itsellesi näiltä kotisivuiltamme.

  Huomaathan uutiskirjeessä mainostetut
  ensi viikon tapahtumamme, kuten tiistaina 10.3. klo 10 – 15 järjestettävä
  suunhoidon asiakaspäivä. Päivän ajan
  myymme runsaasti suunhoitotuotteita 15 % alennuksella.

  Suunhoidon päivän tiimoilta on Facebook-sivuillamme
  ARVONTA meneillään, jonka palkintoina arvotaan kaksi suunhoitopakettia. Käythän
  siis Facebook-sivuillamme osallistumassa arvontaan!

  Lue lisää
 • 02/03/2020
  Apteekki Trion asiakaslehti 02/2020 on ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • 06/02/2020
  Kotimaiset Ainoa-sarjan vitamiinit ovat saapuneet Apteekki Trioon!

  Kotimaisen Ainoa-sarjan vitamiineista sekä
  lisäravinteista on karsittu kaikki ylimääräinen, joten ne sopivat niin
  allergisille ja vegaaneille kuin erikoisruokavalioita noudattaville sekä
  lisäaineita karttaville. Uuden Ainoa-tuotesarjan tehtävä on auttaa
  sinua tekemään parempia valintoja kehosi ja ympäristön hyvinvoinnin
  kannalta. Kaikki Ainoa-sarjan vitamiinit ja ravintolisät ovat
  käytännössä lisäaineettomia ja Suomessa valmistettuja, ja
  niiden pakkaukset ottavat ympäristön huomioon.

  Kaikki Ainoa-tuotesarjan vitamiinit ja
  ravintolisät sisältävät vaikuttavan aineen lisäksi aina vain yhden
  välttämättömän, hyvin siedetyn puupohjaisen täyteaineen.

  Ainoa-sarjan tuotteet soveltuvat esimerkiksi seuraaville erityisryhmille:

  FODMAP-ruokavalio (ei FODMAP-hiilihydraatteja)
  Ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS)
  Laktoosi-intoleranssi (ei laktoosia)
  Maitoallergia (ei maitoproteiinia)
  Keliakia (ei gluteenia)
  Soija-allergia (ei soijaa)
  Kala-allergia (ei kalaa)
  Kanamuna-allergia (ei kananmunaa)
  Vegaani-/kasvisruokavalio (ei eläinperäisiä ainesosia)


  Lue lisää:

  https://apteekinainoa.fi/

  Lue lisää
 • 03/01/2020
  Apteekki Trion uusin asiakaslehti 1/2020 on nyt ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • 11/11/2019
  MARK BIRCH -hiustenhoitotuotteet ovat nyt saapuneet Lahteen ja Apteekki Trioon!

  Sarjan tuotteilla voidaan hoitaa tehokkaasti mutta luonnollisesti
  erilaisia hiuspohjan ongelmia sekä ehkäistä ja hoitaa hiustenlähtöä.

  Tuotteet ovat hypoallergeenisia, sulfaatittomia ja hajusteettomia.
  Tuotteet ovat myös vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein.

  Tuotesarjaan kuuluu lisäksi myös ravintolisiä, jotka sisältävät suuria
  pitoisuuksia hiusten hyvinvoinnin kannalta olennaisia ainesosia. Ne
  ravitsevat hiusjuuria sisältäpäin.


  Tervetuloa tutustumaan!

  Lue lisää
 • 31/10/2019
  Apteekki Trion asiakaslehti 06/2019 on ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • 28/08/2019
  Apteekki Trion asiakaslehti 05/2019 on ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • 05/08/2019
  Aukioloajat 1.8.2019 alkaen

  ma-pe 9-20
  la 9-17
  su suljettu

  Lue lisää
 • 01/07/2019
  Apteekki Trion asiakaslehti 04/2019 on ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • 16/06/2019
  Apteekkiasiointi toisen puolesta helpottuu

  Apteekkiasioinnissa on otettu käyttöön sähköinen valtakirja, jolla voit valtuuttaa toisen henkilön asioimaan puolestasi kaikissa suomalaisissa apteekeissa. Tästä on etua silloin, kun et itse pysty hoitamaan asioita esimerkiksi sairauden, ulkomaanmatkan tai muun esteen vuoksi.

  Lue lisää
 • 06/05/2019
  Apteekki Trion asiakaslehti 03/2019 on ilmestynyt

  Nouda omasi apteekilta tai voit lukea sen täältä.

  Lue lisää
 • apteekki trio lääkkeetön itämeri
  01/03/2019
  Vanhat lääkkeet apteekkiin, ei viemäriin!

  Lääkkeetön Itämeri -kampanja alkaa jälleen! Tule mukaan ja toimi Itämeren ja muiden vesistöjemme puolesta, ja tuo vanhat lääkkeesi apteekkiin!

  Lue lisää

Ajankohtaista