Hanki apteekkikosmetiikka meiltä!

Apteekki Triosta saat laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Apteekkikosmetiikka on korkealaatuista, tutkittua ja testattua kosmetiikkaa, joka on saatavilla vain apteekeista asiantuntevan henkilökunnan opastuksella. 


Apteekkikosmetiikka voi olla ratkaisu erityisesti herkkäihoisille sekä helposti allergisoituville, sillä useimmiten tuotteet ovat hajusteettomia sekä ihotautilääkäreiden kehittämiä. Tervetuloa tutustumaan apteekkimme kosmetiikkavalikoimaan Lahden kauppakeskus Trioon!

Kosmetiikkapassi

Kosmetiikkapassiin saat leiman jokaisesta 20 € ylittävästä apteekkikosmetiikkaostoksesta. Kun olet kerännyt viisi leimaa, saat seuraavan ostoksen puoleen hintaan. Hae passi apteekistamme!


Tuotemerkit

Lue lisää edustamistamme apteekkikosmetiikkamerkeistä. Tuotteiden valintaan saat aina apua henkilökunnaltamme!

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, jonka toiminta kasvaa kaikissa pohjoismaissa. ACO kehittää kosmetiikkaa juuri sinun ihosi tarpeita ajatellen. Ruotsalainen ihonhoitosarja sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Siirry sarjan kotisivuille 

A-Derman tuotteet pohjautuvat kauran luonnolliseen tehoon sekä pitkäjänteiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Sarjan dermatologiset ihonhoitotuotteet ja kasviperäiset vaikuttavat aineet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoasi turvallisesti. Kaikki tuotteet on dermatologisesti testattu ja ne valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti. Siirry sarjan kotisivuille »

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille. Siirry sarjan kotisivuille

Avène on terveyslähdeveteen perustuva herkän ihon hoitosarja. Avènen tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. 
Siirry sarjan kotisivuille 

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia, rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.Nykyään CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Siirry sarjan kotisivuille »

Ducray on ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan kehittämä tuotesarja, jolla on laaja valikoima hoitavia tuotteita kaikkiin yleisimpiin ihon ja päänahan ongelmatilanteisiin. Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat ratkaisut hilseilevälle päänahalle, hiustenlähtöön, kutisevalle päänahalle ja iholle, sekä rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Ihonhoitosarjoista löydät kokonaisvaltaisen ratkaisun epäpuhtaalle ja akneiholle. Siirry sarjan kotisivuille »

Kymmenien vuosien kokemukseen perustuva Eila Hellgren -tuotesarja eroaa muista markkinoilla olevista tuotesarjoista siinä, että ihoa voidaan hoitaa tuloksellisesti vain 1-3 tuotteella päivässä. Kaikki tuotesarjan hoito- ja viimeistelytuotteet ovat vesiliukoisia eivätkä siten tuki ihoa. Näin ihoa tuetaan sen omassa ja ennen kaikkea luonnollisessa toiminnassaan. 
Siirry sarjan kotisivuille 

Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Siirry sarjan kotisivuille »

Favora on suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet edistävät herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. 
Siirry sarjan kotisivuille 

La Roche-Posay on keskittynyt jo yli 30 vuoden ajan herkän ihon hoitoon. Tuotesarjan perustana on La Roche-Posay'n lähdevesi. La Roche-Posay -tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä ja koostumuksista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Siirry sarjan kotisivuille »

Louis Widmer on sveitsiläinen, korkealuokkainen ihonhoitosarja, joka on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960. Siirry sarjan kotisivuille »

Vichy-tuotteiden sydän on Vichy Thermal Spa -lähdevedessä, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkärien valvonnassa. Siirry sarjan kotisivuille