ETÄASIOINTI APTEEKKI TRIOSSA

Apteekki Trion tutut farmaseutit palvelevat kauppakeskus Trion pohjakerroksessa sijaitsevan myymälän lisäksi myös kännykässäsi.

 

Miten teen tilauksen apteekista ja minne tuotteet toimitetaan?

1. Lataa puhelimeesi ilmainen Remomedi-sovellus App Storesta tai Google Playstä.

2. Tilaa ja maksa tuotteet soittamalla Remomedi-sovelluksesta Apteekki Trioon.
3. Saat ilmoituksen tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa.
4. Nouda ostoksesi noutoautomaatista. Toimitus automaattiin on maksuton.

Apteekki Trion noutoautomaatteja on neljä:
* Kauppakeskus Triossa (käytettävissä ma-pe 8–20, la 8–18, su 11–18)
* K-Citymarket Paavolassa (joka päivä 7-22)
* S-market Ankkurissa (ma-pe 7-23, la 8-23, su 9-23)
* S-market Jalkarannassa (ma-pe 7-22, la 8–22, su 10–22)


Edellä kuvatut vaiheet on kuvattu myös videossa, jonka näet tästä.

 

Miksi Remomedi-sovellus ja noutoautomaatit?

* Tuttu apteekin henkilökunta palvelee sinua henkilökohtaisesti, aivan kuin olisit apteekissa.

* Voit tilata myös reseptilääkkeitä; vahvalla tunnistautumisella varmistetaan, että juuri sinä olet asioimassa.

* Voit asioida myös toisen henkilön puolesta. Voit antaa tai pyytää suomi.fi/valtuudet-osoitteessa sähköisiä valtuuksia apteekkiasioiden hoitamiseen.

* Voit maksaa ostokset maksukortilla, minkä jälkeen ne voidaan toimittaa noutoautomaatteihin ilman, että sinun tarvitsee käydä ja/tai jonottaa apteekissa.

* Remomedi-sovelluksella voit myös jättää apteekkiin soittopyynnön, ja apteekista soitetaan sinulle takaisin toivomanasi ajankohtana.

* Jos koet jonkin apteekkiasian hoidon kiusalliseksi, asioimalla Remomedi-sovelluksella apteekin takatilassa työskentelevän farmaseutin kanssa ja sopimalla toimituksesta noutoautomaattiin hoidat arkaluontoisimmatkin asiat sujuvasti ja luottamuksellisesti.

* Remomedi-sovelluksen lataus ja käyttö on maksutonta, samoin kuin toimitus noutoautomaatteihin.

* Noutoautomaatit ovat käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella (ks. automaattien käyttöajat edeltä), esim. sunnuntaisin.

* Voit yhdistää apteekkiasioinnin ruokakaupassa käyntiin.

* Nopea toimitus: kun teet tilauksen arkena (ma-pe) ennen klo 14, tuotteet voidaan toimittaa noutoautomaatteihin jo saman illan aikana.

* Remomedi-tilauksella voit halutessasi nopeuttaa apteekkiasiointia myös silloin, kun noudat ostokset apteekista. Maksetut tuotteet voidaan tällöin pakata valmiiksi noutoa varten.

 

Muut etäasiointivaihtoehtomme:

Korona-aikana poikkeuksellisesti myös tilaus normaalilla puhelinsoitolla, ilman Remomedi-sovellusta, on edelleen mahdollista. Tällöin et kuitenkaan voi asioida toisen puolesta. Maksaminen tapahtuu joko apteekissa tai maksukortilla kotiinkuljetuksen yhteydessä. Kotiinkuljetuksesta (5 km säteellä apteekista) veloitamme 5 €, yli 5 kilometrin säteellä apteekista (kuntarajojen sisäpuolella) 10 €.

 

Mahdollisissa kysymyksissä auttaa Apteekki Trio, puh. (03) 884 210. Meiltä voit kysyä myös pikatoimituksista kotiin tai noutoautomaatteihin, MobilePay-maksamisesta, toimituksesta apteekin drive-in -pisteeseen Trion lastauslaiturilla A, tai henkilökohtaisesta asiointiajasta apteekin aukioloaikojen ulkopuolella. 

0
Feed