Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

​Apteekki Trio palvelee koronaviruksen aikana mahdollisimman normaalisti

Apteekki Trio palvelee koronaviruksen aikana mahdollisimman normaalisti. Ajankohtaiset tiedot apteekkimme toiminnasta löytyvät Facebookista tai kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi.

Pyrimme usein eri toimenpitein välttämään sekä asiakkaiden että henkilökunnan mahdollista koronavirustartuntaa. Olemme mm. tehostaneet käsien ja pintojen puhdistusta entisestään, suosimme kortti-/etämaksua,  pyrimme ripeällä palvelulla lyhentämään apteekissa asiointiaikaa, ja avara myymälätilamme suo mahdollisuuden välin pitämiseen muihin liiketilassa oleviin henkilöihin.

Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla nyt itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.

Reseptilääkkeitä hankittaessa puolesta asioivalla pitää olla mukanaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Suomi.fi-palvelussa voi tehdä myös puolesta asioinnin valtuutuksen.

Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse, puh. 03 - 884 210. Teemme kaikkemme varmistaaksemme lääkehuollon toimivuuden omalla alueellamme myös tänä poikkeuksellisen haastavana aikana.


Pidetään toisistamme huolta!


Apteekkari Marianne Franck ja koko Apteekki Trion henkilökunta

0
Feed