Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

APTEEKKI TRION ASIOINTIOHJEET KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILAN AIKANA

Asioidessasi itse apteekissa:

 • Pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Reseptipisteisiimme ja kassoille on asennettu pisarasuojat pisaratartuntojen ehkäisemiseksi.
 • Voit nopeuttaa apteekkikäyntiä tilaamalla lääkkeet ja muut tuotteet etukäteen puhelimitse numerosta (03) 884 210. Halutessasi voimme toimittaa ostokset jopa autoosi pysäköintihallin A-osassa. Huomaathan, että reseptilääkkeiden tapauksessa voit puhelimitse hankkia vain omia lääkkeitäsi, eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista.
 • Maksu mieluiten maksukortilla (tai MobilePayllä).
 • Flunssaoireista kärsivien ei pidä tulla itse apteekkiin, vaan heidän kannattaa pyytää läheistään hoitamaan apteekkiasiointi puolestaan. Sama koskee ikääntyneitä ja perussairauksia sairastavia.


Pyytäessäsi apua lähipiiriltä:

 • Reseptilääkkeen noutamiseen on kaksi tapaa:
 1. Asiointi Kela-kortilla tai potilasohjeella. Toinen henkilö voi hakea reseptilääkkeesi apteekista, jos annat hänelle Kela-korttisi tai potilasohjeesi. Hakijan pitää tietää myös lääkkeen nimi.
 2. Suomi.fi-valtuutus. Jos haluat valtuuttaa toisen henkilön hakemaanreseptilääkkeesi, tee apteekkiasiointi-valtuutus Suomi.fi-verkkopalvelussa. Kerro hakijalle myös henkilötunnuksesi sekä tarvitsemasi lääkkeen nimi. Hakija tarvitsee mukaansa vain oman henkilöllisyystodistuksensa.
 • Voit nopeuttaa apteekkikäyntiä tilaamalla lääkkeet ja muut tuotteet etukäteen puhelimitse numerosta (03) 884 210. Halutessasi voimme toimittaa ostokset jopa autoon pysäköintihallin A-osassa. Reseptilääkkeiden tapauksessa voit puhelimitse hankkia vain omia lääkkeitäsi, eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista. Kerro apteekkiin, kuka noutaa lääkkeet puolestasi.
 • Maksu mieluiten maksukortilla (tai MobilePayllä).


Kotiinkuljetus:

 • Jos et voi tulla apteekkiin itse eikä avun pyytäminen lähipiiriltä ole mahdollista, voit tilata kotiinkuljetuksen apteekin numerosta (03) 884 210. Kotiinkuljetuksen hinta alk. 5 €/kerta. Reseptilääkkeiden tapauksessa puhelimitse voi hankkia vain omia lääkkeitä eli puhelinasiointi toisen puolesta ei ole mahdollista.
 • Varaa Kela-kortti käden ulottuville.
 • Maksu mieluiten maksukortilla tai MobilePayllä.


Soitto apteekkiin, puh. (03) 884 210

Voit aina soittaa apteekkiin ja kysyä, jos sinulla on mitä tahansa apteekkiasiointiin liittyvää kysyttävää. Apteekin ajantasaiset aukioloajat löydät kotisivuiltamme www.apteekkitrio.fi. Apteekkimme on avara, joten turvavälin pitäminen onnistuu hyvin, ja meillä joutuu harvoin jonottamaan. Puhelimitse voit kuitenkin halutessasi kysyä lisää rauhallisimmista asiointiajankohdista, tai jopa varata oman ajan normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle. 


Olemme täällä Sinua varten!

t. Apteekki Trion henkilökunta

0
Feed