Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Apteekki Triossa voit asioida myös matkalla mökille

Apteekki Triossa voit asioida myös matkalla mökille tai vaikka laiturinnokasta. Tuotteet voit noutaa esim. apteekin drive-in -pisteestä kauppakeskus Trion lastauslaiturilla A tai apteekin noutoautomaateista keskustassa, Paavolassa, Ankkurissa tai Jalkarannassa.

3.5.2021 lähtien Päijät-Sote on keskittänyt koronaviestintänsä uusille verkkosivuilleen. Suositukset ja rajoitukset ovat voimassa tämänhetkisen arvion mukaan 30.6. asti, mutta niitä kevennetään epidemiatilanteen mahdollistaessa jo aiemmin.

Apteekki Trio muistuttaa tarjoamistaan mahdollisuuksista etäasiointiin, myös reseptiasioissa. Remomedi-sovelluksen avulla, toimituksen johonkin apteekin noutoautomaateista sopien voit halutessasi välttää apteekkikäynnin kokonaan ja siitä huolimatta saada saman henkilökohtaisen palvelun samalta tutulta henkilökunnalta kuin jos olisit itse paikan päällä.
Tarkemmat ohjeet etäasioinnista Apteekki Triossa tässä.

Apteekissa käyvillä asiakkaillamme on mahdollisuus käsien puhdistamiseen käsidesillä (tai läheisessä yleisö-WC:ssä kädet pesemällä). Lisäksi myymälässä on esillä hygieniaohjeistukset ja tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu. Avara myymälämme suo mahdollisuuden turvavälien pitämiseen. Etenkin ilta-aikaan reseptiasiatkin pääsee usein hoitamaan jonottamatta. Henkilöstömme käyttää kasvomaskeja, ja suosittelemme maskin käyttöä kaikille muillekin yli 12-vuotiaille, jotka voivat sitä terveydentilan estämättä käyttää. Tarvittaessa saat henkilökunnaltamme maskin apteekissa/kauppakeskuksessa asioinnin ajaksi.

Sydämellisesti tervetuloa Apteekki Trioon, joko paikan päälle tai etänä!

0
Feed