Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Apteekkiasiat hoituvat myös ilman lähikontakteja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella tämänhetkisen arvion mukaan 28.3. asti voimassa olevien suositusten ja rajoitusten johdosta Apteekki Trio kannustaa hyödyntämään lukuisia etäasiointivaihtoehtojaan; ks. kuva yllä. Remomedi-sovelluksen avulla, toimituksen johonkin apteekin noutoautomaateista sopien voit halutessasi välttää apteekkikäynnin kokonaan ja siitä huolimatta saada saman henkilökohtaisen palvelun samalta tutulta henkilökunnalta kuin jos olisit itse paikan päällä.

Apteekissa käyvillä asiakkaillamme on mahdollisuus käsien puhdistamiseen käsidesillä (tai läheisessä yleisö-WC:ssä kädet pesemällä). Lisäksi myymälässä on esillä hygieniaohjeistukset ja tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu. Avara myymälämme suo mahdollisuuden turvavälien pitämiseen. Etenkin ilta-aikaan reseptiasiatkin pääsee usein hoitamaan jonottamatta. Henkilöstömme käyttää kasvomaskeja, ja suosittelemme maskin käyttöä kaikille muillekin yli 12-vuotiaille, jotka voivat sitä terveydentilan estämättä käyttää. Tarvittaessa saat henkilökunnalta maskin apteekissa/kauppakeskuksessa asioinnin ajaksi. 


Koronavirusrokotukset hyvinvointiyhtymän aluella ja Trion rokotuspisteessä etenevät, ja kevään myötä valon määrä lisääntyy. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta, ja apteekkiasioiden ollessa ajankohtaisia nähdään Apteekki Triossa, joko paikan päällä tai etänä.


Lämpimin terveisin,

Marianne-apteekkari & Apteekki Trion henkilökunta


P.S. Kuvan linkit eivät toimi, joten tässä ne vielä kertaalleen:

- yksityiskohtaisemmat tiedot etäasioinnista Apteekki Triossa (tai kysy lisää apteekistamme)

- lisätiedot Remomedi-sovelluksesta ja sen lataamisesta (tai kysy lisää apteekistamme)

- linkki sähköisten valtuuksien antamiseen ja pyytämiseen (puolesta asiointi)

0
Feed