Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Joululahjavinkki: Ivy Aïa -kasvosuihke & -puhdistusöljy lahjapakkauksessa

Kasvosuihke 120 ml & puhdistusöljy 120 ml, yhteishintaan 19,06 € (norm. 22,42 €, tarjoushinta voimassa 24.12.2020 asti).


IVY AÏA -kasvosuihkeen sisältämä Kuolleenmeren kivennäisvesi Maris Aquan lisäksi tehokosteuttajana ja ihon suoja-aineena toimivat jojobaöljy, hyaluronihappo, pantenol sekä maitohappo. Kasvosuihke tasapainottaa ja raikastaa, tekee ihostasi ravitun näköisen ja saa meikin kestämään kauemmin. Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö: Käytä ennen nukkumaanmenoa, ennen ulosmenoa, aamulla tai päivällä, jotta iho tuntuisi raikkaalta. Suihkuta iholle n. 20 cm etäisyydeltä. Sopii myös meikin päälle.

IVY AÏA -puhdistusöljy puhdistaa ihon ilman, että ihon luonnollinen kosteus katoaa. Sisältää tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja ihoa kosteuttavia manteli- ja makadamiaöljyjä sekä karitevoita ja E-vitamiinia. Puhdistaa myös silmämeikin hellävaraisesti samalla hoitaen silmäripsiä.
Käyttö: Levitä kuivalle iholle ja hiero öljy iholle pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä tai pyyhi pois kostealla liinalla. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa.


Tuotetta rajoitettu erä.

0
Feed