Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Lahjavinkki: Ivy Aïa -matkapakkaus

Pakkaus sisältää  kosteuttavan vartalovoiteen, puhdistusvaahdon, kasvovoiteen, kasvosuihkeen ja miselliveden.

Matkapakkaus tarjoushintaan 23,87 € (norm. 28,08 €) 24.12.2020 asti.IVY AÏA -vartalovoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi ja joustavaksi. Huomaat, kuinka ihosi tuntuu ravitulta ja kosteutetulta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

IVY AÏA -puhdistusvaahto on tehokas ja hellävarainen. Pantenolia ja B3-vitamiinia eli niasiiniamidia sisältävä vaahto puhdistaa ihon, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Käyttö: Ravista pulloa ja pursota kämmenelle, hiero kasvojen koko alueelle ja huuhtele haalealla vedellä.

IVY AÏA -kasvovoide sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa B5-vitamiinia, joka tunnetaan myös nimillä pantenoli ja provitamiini B5. Lisäksi pantenoli lieventää ihon ärsytystä, elvyttää ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Voide sopii normaalille ja sekaiholle myös herkälle iholle. Ihosta tulee kauniisti kosteutettu ja pehmeä.
Käyttö: Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle.

IVY AÏA -kasvosuihkeen sisältämä Maria Aqua-merivesi, jojobaöljy sekä maitohappo suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Kasvosuihke tasapainottaa ja raikastaa, tekee ihostasi ravitun näköisen ja saa meikin kestämään kauemmin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Käyttö: Käytä ennen nukkumaanmenoa, ennen ulosmenoa, aamulla tai päivällä, jotta iho tuntuisi raikkaalta. Suihkuta iholle n. 20 cm etäisyydeltä. Sopii myös meikin päälle.

IVY AÏA -misellivesi sisältää emulgointiaineita, jotka poistavat hellävaraisesti lian ja meikin kasvoilta ja silmien alueelta. Samalla se rauhoittaa rasittunutta ihoa ja tuloksena on raikas ja puhdas iho. Sisältää luonnon omaa saippuaa suopayrttiä sekä hedelmä – ja kasviuutteita. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle.
Käyttö: Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti. Ei tarvitse huuhdella vedellä.


Tuotetta rajoitettu erä.

0
Feed