Apteekki Trio

Kauppakeskus Trio

Aleksanterinkatu 18

15140 LAHTI
 03 884 210*

Palvelemme 

ma-pe 9-20  |  la 9-17  |

Poikkeusaukioloajat: ks. "Ajankohtaista"-osio.

Noutolokerikot käytettävissä myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella.

Uusi apu peräpukamiin

RECTOVENAL® ACUTE -rektaaligeeliä käytetään peräpukamien esiintymiseen liittyvien oireiden kuten ärsytyksen, kutinan, polttelun tai haavaumien lievittämiseen peräaukon alueella. Samalla RECTOVENAL® ACUTE vähentää tulehdusreaktion aiheuttamaa turvotusta, ja edesauttaa haavojen paranemista.

RECTOVENAL® ACUTE -valmisteen suotuisat vaikutukset perustuvat tammen kuoriuutteen (Quercus robur) tanniinien supistavaan vaikutukseen. Supistavien ja rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta tanniinit vaikuttavat suotuisasti iho- ja limakalvotulehduksiin, helpottavat haavaumien paranemista ja lievittävät peräpukamien esiintymiseen liittyviä oireita. Tanniinien kyky muodostaa suojaava este auttaa suojaamaan ihoa ja limakalvoja mahdollisilta tulehduksilta, ja lisäksi ne auttavat ihoa ja limakalvoja toipumaan ja uudistumaan peräaukon alueella.

Flavonoidit diosmiini ja hesperidiini tukevat tammen kuoriuutteen tanniinien antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehduksia estäviä vaikutuksia.

RECTOVENAL® ACUTE -valmistetta käytetään tavallisesti aamulla ja illalla ennen nukkumaan menoa. Suositellaan, että geeliä käytetään 2-3 kertaa päivässä 5-7 päivän ajan, sitten 2-3 kertaa viikossa kunnes oireet häviävät. Käytön ei tule ylittää 30 päivää.

Lääkinnällinen laite.

Markkinoija: STADA Nordic

Lue lisää peräpukamavaivoista klikkaamalla tästä

0
Feed